Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Οι ανδρες μας και μεις

Η ιστορια ειναι γνωστη..αγορι εχει τσουτσουνακι..κοριτσι εχει κουτακι..αγορι θελει κοριτσι,κοριτσι θελει αγορι και τοτε εγγενετο ΛΟΒΒ (ελληνιστι ερωτας).Νταξ δεν θα κατσω να αναλυσω τις λεξεις ερωτας,αγαπη,σεξ γιατι θεωρω οτι τις ξερει-η νομιζει οτι τις ξερει-ακομα και το 10χρονο που το μονο που κανει με μεγαλη επιτυχια ειναι να παιζει το πουλακι του.Οποτε προχωραω παρακατω.Ως κοριτσακι πανω στο ανθος της ηλικιας του (κοινως 18χρονο μπουμπουκακι) θα αναλυσω τις 4 μεγαλες κατηγοριες ανδρα.Οποιος διαφωνει ξιδακι (κουζινα,τριτο ραφι δεξια).Οι κατηγοριες αυτες πιστευω οτι αντιπροσωπευουν τις γυναικες ειτε ειναι 15 ειτε ειναι 35 ειτε ειναι 70 (υπαρχουν και στα καπι ανδρες ΡΕεεε).

1.κατηγορια "Ο Mr τελειος που δεν μπορω να εχω.ΦΤΟΥ"

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ειναι ο ανδρας με το Α οχι μονο κεφαλαιο αλλα με Νεον που αναβοσβηνει. Ειναι ο ανδρας που σε εκανε να χασεις τα λογια σου, να κοκκινισεις , να βλεπεις ονειρα ακαταλληλα για ανηλικους,να πεσεις με τα μουτρα στην σοκολατα (η γνωστη ιστορια με το υποκαταστατο).Ειναι αυτος που σε κανει να συμπεριφερεσαι σαν 13χρονο και λιγο χειροτερα. Συνηθως τον κοιτας και ψαχνεις να βρεις ΕΝΑ ελλατωμα ωστε να ξενερωσεις αλλα εκεινη την στιγμη πιστευεις οτι ειναι πιο πιθανο να βρεις χρυσο στην τσαντα σου παρα να ξενερωσεις μαζι του.Ειναι ο ανδρας που σου περιοριζει το λεξιλογιο, καθωσ καθε φορα που σου μιλαει εσυ αποκρινεσαι "εεε..ναι..εεε..ευχαριστω..εε..οο".Η κατηγορια αυτη ειναι υπουλη γιατι συνηθως ο Mr τελειος εμφανιζεται ωσ ακινδυνος φιλος/συμφοιτητης/φιλος φιλου φιλης/συναδελφος/κολλητος αδερφου/φιλος συζηγου (!) αλλα μετα εξελλισεται στον πριγκιπα με το ασπρο αλογο, στον ΤΕΛΕΙΟ ανδρα που εσυ ΔΕΝ μπορεις να εχεις.
ΦΤΟΥ. ΣΣΣΣΙΤ (shit).ΓΑΜΩ.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Ειναι συνηθωσ οπωσ ειχες ονειρευτει τον πριγκιπα σου και κατι παραπανω.Η εμφανιση συνηθωσ εξερταται απο τα γουστα της καθεμιας.Για παραδειγμα, αν σου αρεσουν οι ανδρες μπιμπελο ο Μr τελειος σου θα εχει ΤΟ σωμα, ΤΟ προσωπο ΤΑ λεφτα ΤΟ κοινωνικο υποβαθρο ΤΗΝ ευγενεια και Βonous θα εχει και ΤΟ μυαλο. Αν σου αρεσουν οι ανδρες-φρικια τοτε ο Mr τελειος σου θα εχει μοικανα, ή ραστα ή piercing, θα ακουει υπερβολικα cool μουσικη , θα εχει τελειους τροπουσ κουλουπου (λεγοντας κουλουπου εννοω οτι πιστευω οτι μπηκατε στο νοημα με τα παραδειγματα που εδωσα γιαυτο και δεν
παραθετω αλλα.)

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: Ο Mr τελειος σου συμπεριφερεται σαν να εισαι πριγκιπισσα. Σε κανει να νιωθεις ομορφη/εξυπνη/τελεια.Σου ξυπναει αισθηματα που χες ξεχασει οτι υπηρχαν. Νιωθεις τη αναγκη να του μιλησεις,να τον αγγιξεις, να τον νιωσεις. Ο Mr τελειος συνηθως (ειπαμε εξαρταται απο τα γουστα) ειναι αρκετα ευγενικος για να σε κανει να λιωσεις, αρκετα καφρος για να σε κανει να γελασεις και αρκετα SEXY για να σε κανει να τον ποθησεις.Με λιγα λογια ειναι 3 σε 1...και σαμπουαν και μαλακτικο και αφρολουτρο.ΓΟΥΑΟΥ ΕΤΣΙ?

ΕΞΕΛΙΞΗ:Ωραια εσυ τον βρηκες τον τελειο ανδρα.Κολλησες...Ειστε το τελειο ζευγαρι και το ξερεις.Το μονο που μενει ειναι να του το πεις..Οπ να το το δηλητηριασμενο μηλο του παραμυθιου..Καπου εδω το Λοβ στορι σου κολλαει.Γιατι ο Μr τελειος σου εχει κοπελα/εχει χωρησει μολις απο μια μακροχρονια σχεση/δεν ειναι ετοιμος για σχεση/σε βλεπει σαν φιλη/ ετοιμαζεται να φυγει σε αλλη πολη.Γενικοτερα ρε κοπελια υπαρχει προβλημα.Οποτε εσυ μενεις με το κολλημα σου και αυτος συνεχιζει να ειναι ο Mr τελειος που δεν μπορεις να εχεις.Καπου εδω γεννηθηκε ενα αποθημενο ή μου φανηκε?

ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:
" ρε συ ειναι ο τελειος ανδρας σου λεω", " ρε ποπακι σου λεω δεν μπορω να ξεκολλησω..." , " ρε συ παλι τον ονειρευτηκα", "ελα μαρια..μου μιλησε/αγγιξε/χαιδεψε/κοιταξε ρεεε", "αχχχχχ".

FRIEND'S TIP: Δεν θα σου πω την γνωστη καραμελα "ξεκολλα υπαρχουν και αλλου ποτοκαλιες" γιατι μπορει να υπαρχουν αλλα εσυ θελεις απελπισμενα το συγκεκριμενο φρουτο.θα σου πω μονο καλα κουραγια και καλες υπομονες..εμεις που χουμε εναν κρυφο ερωτα σε νιωθουμε απολυτα.


2. κατηγορια " Ο Mr τελειοσ που καταβαθος ειναι μαλακας αλλα εγω το καταλαβαινω αφου χωρισουμε 1381936 φορεσ"

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ηταν ο ανδρας/αγορι σου.Επισημως δηλαδη. Νταξ τελευταια δεν ασχολιοταν κανεις μαζι σας γιατι ειχαν βαρεθει μετα τους πρωτους 89 χωρισμους σας.Και οταν πλεον χωρησατε οριστικα και παλι κανεις δεν παραξενευτηκε.Περνας την πρωτη σου βραδυ ως single lady αγκαλια με τισ κολλητες σου, τον Τιτανικο, 3 πακετα χαρτομαντιλα και το ψυγειο της ΕΒΓΑ. Τοτε ετσι ξαφνικα, λιγο πριν πνιγει ο JAck, ανοιγουν τα ματια σου. Αφηνεις τα χαρτομαντιλα και το XXL μπολακι με το παγωτο γιατι επιτελους καταλαβες αυτο που οι κολλητες ειχαν καταλαβει απο την αρχη.. οτι ηταν ΜΑΛΑΚΑΣ.Σκεφτεσαι ολα αυτα που σου χε κανει και αναρωτιεσαι..Γιατι γυρνουσες συνεχεια πισω? Γιατι μυξοκλαιγες γιαυτον στις κολλητες σου? Γιατι ειχες φαει κολλημα μαζι του?Ποια εισαι? Που ειναι το λαχανι σουτιεν σου (ναι ναι αυτο που μισουσε εκεινος)? Ηρθε η ωρα να δοκιμασεις καινουργια φρουτα και να πεταξεις το ξινομηλο σου.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ:Νταξ ο τυπος τρωγετΑΙ.Ειναι μπανανα αλλα οχι Chiquita.Γενικοτερα ρε παιδι μου εσενα σου αρεσε και δεν σηκωνες μυγα στο σπαθι σου.Εξαλλου οπως λενε ΔΕΝ μετραει ΜΟΝΟ η εμφανιση.Ο τυπος δεν εχανε τον πολεμο αλλα τις μαχες.Με λιγα λογια μπορει να σου αρεσε τρελα αλλα υπηρχαν καποια πραγματακια που σε ξενερωναν Λιγο η ζηλια, λιγο το οτι σε υποβιβαζε, λιγο το οτι σε εγραφε, λιγο το οτι σε κερατωνε.. (τωρα που το σκεφτεσαι που το πετυχες το κελεπουρι?).

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: Οπως προαναφερθηκε, ο τυπος εχανε στα σημεια.Οσο ησασταν μαζι ολο και καποια μαα..λαγανια εκανε και τα χαλουσε ολα. Αλλα τωρα που χωρισατε ξεπερασε τον εαυτο του..Λεει μαλακιες για σενα, παει με οποια του ανοιξει τα ποδια, σε διαγραφει τελειως κλπκλπ.WTF? Οσο διαβαζεις αναρωτιεσαι ΠΟΣΟ ειχε πεσει το IQ σου με τον τυπο? Ποσο ηλιθια ησουν? ΤΙ σου χε κανει και δεν μπορουσεσ να πατησεις DELETE τοσο καιρο?

ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο τυπος τα παμε..πηδαει οποια εχει κουτακι και του το δειχνει.ΕΣΥ τωρα τι κανεις? Μα το αυτονοητο..Αργα ή γρηγορα βρισκεις καποιον που σου φερεται οπως σου αξιζει..Εχεις κατανοησει πληρως τα λαθη σου και πιστευεις οτι δεν θα ξαναπεσεις στην ιδια παγιδα..ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ .

ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: "ρε τι μαλακας που ηταν", "καλα πως αντεξα τοσους μηνες με τον μαλακα?" , εμαθες τι εκανε ο μαλακας?"

FRIEND'S TIP: Ενταξει κοπελια/κυρα μου..ντα3 το δοκιμασατε μια, δεν πετυχε.. το δοκιμασατε δυο , δεν πετυχε..Τι σας εκανε να προσπαθησετε και για 88η φορα? ( Αυτο κρατα το για την επομενη φορα)

3. κατηγορια " ο Μr ενοχλητικη-μυγα "

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Ο τυπος ειναι γλοιωδης.Γλοιωδης ειναι οτι πιο ευγενικο βρηκα για να τον περιγραψω.Ο τυπος κολλαει πιο πολυ και απο UHU. ΑΣΕ που βγαζει περισσοτερα σαλια και απο τα -κατα-τα-αλλα-γλυκιτατα σκυλακια του αγιου βερναρδου.Ο τυπος αυτος στην επεσε και εφαγε χυλοπιτα.Μετα στην ξαναεπεσε και εφαγε χυλοπιτα ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ.Γενικοτερα ο τυπος δεν λεει να λαβει το SMS.Και ετσι συνεχιζει να σου στελνει μυνηματα,να σε παιρνει τηλεφωνο, να σου λεει ποσο γαματη εισαι να στην πεφτει Οχι και τοσο διακριτικα.Νταξ παραδεξου το στην αρχη ηταν ιδιαιτερα κολακευτικο καποιος να σερνεται απο πισω σου, αλλα τωρα τον βλεπεις και αυτοματα σκεφτεσαι 10+1 τροπους να τον σκοτωσεις..

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το αντρικο αυτο ειδος εχει πολυ μεγαλη ποικιλια.Ο πεφτουλας σου μπορει να ειναι μετριος, χαλιας, η και κουκλος.Παντως τις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι η εμφανιση αυτη που σε ξενερωνει.Ειναι το απελπισμενο/λιγουρικο/χαζο υφακι "θελω-τοσο-πολυ-να-χωσω-το-τσουτσουνι-μου-καπου" , και γενικοτερα η ολη μαλθακοτητα που σου βγαζει.Και στο κατω κατω μονο χαζομαρα σου βγαζει το γεγονος οτι δεν λεει να καταλαβει κατι που φροντισες να κανεις ΤΟΣΟ κατανοητο: ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:Εδω μπορουμε να διακρινουμε δυο κατηγοριες πεφτουλων.κατηγορια A(νοητοι): αυτη η κατηγορια ειναι πολυ υπουλη.Οι πεφτουλες της κατηγοριας Α σε πλησιαζουν πρωτα φιλικα και σιγα σιγα αρχιζουν και βαζουν χερι,λενε γλυκολογα και υπερβολικα πολλα κοπλιμεντα, σε περνουν πιο συχνα και απο την μαμα σου και τα λοιπα...Το καλο ειναι οτι αφου φανε την χυλοπιτα συνηθως ξανακλεινονται στο καβουκι του και συνεχιζου τις γλοιωδης ασχολιες τους σιωπηλα ή την πεφτουν στις υπολοιπες φιλες τους.Οι επιστημονες λενε οτι αυτο το ειδος πεφτουλων εχει παρεξηγησει τον ορο fuck buddies.Η κατηγορια Β(λαμμενοιχ2).Σ'αυτην την κατηγορια ανηκουν οσοι ειναι απο την αρχη ηταν γλοιωδης.Οπλα των πεφτουλων σ΄αυτην την κατηγορια ειναι τα σοκιν ανεκδοτα , φιλικες-σεξοπορνοδιαστροφικες ερωτησεις ,χυδαια υπονοουμενα, "τυχαια" αγγιγματα κουλουπου.Απο την πρωτη στιγμη αυτο το ειδος πεφτουλα εχει αποφασισει οτι θα σε οδηγησει στο κρεβατι .Ο πεφτουλας αυτος ειναι πιο ενοχλητικος και απο τσιχλα στο παπουτσι σου...οσο και αν προσπαθεις δεν βγαινει.Μετα την χυλοπιτα παρατηρηται και αλλη πτωση του ΙQ Του.Κανε υπομονη, δεν μπορει να πεσει πιο χαμηλα.

ΕΞΕΛΙΞΗ:Εξελιξη σε αυτην την κατηγορια δεν υπαρχει.Ο τυπας δεν θα σταματησει να στην πεφτει.Μπορει καποια στιγμη να χαθει επειδη καποια ηλιθ..εμμ κοπελα στραβωθηκε και του κατσε ομως λιγο καιρο ξαποστενει και ξανα μπρος στην δοξα τραβα.Με λιγα λογια στην επεφτε,στην πεφτει, θα συνεχισει να στην πεφτει. Οι δαρτικες ικανοτητες (προκειτε περι λεξης που κατασκεβασα.αφορα τις ικανοτητες που εχει καποιος στο να σαπιζει καποιον στο ξυλο) του φιλου σου ισως βοηθησουν την ολη κατασταση.

ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: "ποπο παλι με πηρε το χαζο", "καλα ε του πα οτι εχω σχεση και αυτος εκει..", "τι μαλαααακαααας ρε"

FRIEND'S TIP:Κοπελια θα σου δωσω μια συμβουλη που δινουν συνηθως σε φυλακισμενους..ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ.Δεν ξερεις που μπορει να φτασει αυτο το ειδος ιδιαιτερα αν ειναι υπερβολικα αγαμητος.

4.κατηγορια "Ο πολυ καλο παιδι."

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Ο τυπος ειναι ψιλοομορφος,
ελευθερος,τακτοποιημενος,ειληκρινης ,πετυχιμενος , ευγενικος , ρομαντικος και σε θελει.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.Σου ακουγετε πολυ γαμαουα ε?Και γιατι μωρη του ριχνεις Χ?. Σοβαρα.Δεν θελω να βαλω ταμπελες αλλα ολες οι γυναικες καποια στιγμη στην ζωη τους γινονται πιο ηλιθιες και απο τα κουνουπιδια. Εχουν ενα θυσαυρο διπλα τους και τον αφηνουν ανεκμεταλευτο.Οχι για καποιο σοβαρο λογο..ΟκΟκ, δεν θεωρω σοβαρο λογο το οτι ειναι υπερβολικα καλο παιδι.Γιατι οι ιδιες γυναικες πανε και τα φτιαχνουν με το πιο ηλιθιο καγκουρα (στα μυαλα οχι απαραιτητα στην εμφανιση) που τους γαμαει οτι εχουν και δεν εχουν (το μυαλο και την καρδια εννοω, αμεσως πορνηρουληδες),και μετα τις παραταει και αυτες κλεγονται ακομα και στο χρυσοψαρο τους , και αναρωτιουνται που πηγαν τα καλα παιδια.ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΑΡΗ, βγαλε τα γυαλια ηλιου και δες τον... ΝΑΙ ΝΑΙ αυτος ο γλυκουλης που σε κοιταει στα ματια,σου εφτιαξε καφε, και πεταχτηκε στο περιπτερο να σου παρει παγωτο ,για να ξεπερασετε μαζι το οτι σε παρατησε ο πρωην μαλακας σου. ΟΧΙ ΟΧΙ δεν χαιρεται απο μεσα του.Και δεν χερεται γιατι σε αγαπαει και δεν θελει να σε βλεπει ετσι..ΝΑΙ ΜΑΡΗ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ:Ο τυπος ειπαμε δεν ειναι σαν να βγηκε μολις απο το εξωφυλλο του MEN'S HEALTH αλλα ειναι πηδησιμος...αρκετα πηδησιμος..Εξαλλου ειπαμε, οι γυναικες οι σωστες δεν κοιτανε μονο τη εμφανιση..Ο τυπος ειναι σοβαρος, ενδιαφεροντας, σε προσεχει πιο πολυ και απο τα ματια του, δεν σκεφτεται μονο το πως θα σε στριμωξει.ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ:θες να σου πω πως σκεφτεται και να σε κανω να τραβας τα βυζια σου?Ο τυπος αυτος θελει να σε βλεπει να χαμογελας,θελει να σε ακουει, θελει να σε νιωθει..ο τυπος αυτος σε κοιταει στα ματια και οχι στα βυζια..ο τυπος αυτος μενει πολλες ωρες πανω απο το κινητο του περιμενοντας ενα μυνημα..ο τυπος αυτος εφτυσε το ποδοσφαιρο για να ρθει και να σου συμπαρασταθει..και ξερεις τι σημαινει το ποδοσφαιρο για εναν ανδρα.Ο τυπος αυτος μαρη λιωνει σαν παγωτο στην σαχαρα.

ΕΞΕΛΙΞΗ:Σε αυτες τις περιπτωσεις στραβισμου δυο τεινα μπορουν να συμβουν.ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ:Η τυπισσα καταλαβαινει ποσο γαματος ειναι ο τυπος διπλα της και εκει που αυτος καθετε μαζι της βλεποντας το NOTEBOOK (καταλαβες τωρα ποσο σε αγαπαει?) του ορμαει.ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ:Η τυπισσα και παλι καταλαβαινει ποσο γαματος ειναι ο τυπος μονο που ειναι λιγο αργα γιατι εκεινος εχει βρει αλλη τυχερη.ΣΙΤ φιλη , μεινε τωρα με το κολλημα σου και τρωγε μονη σου τα παγωτα βλεποντας notebook και κλεγοντας την μοιρα σου στο χρυσοψαρο σου.

ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: "ΑΑααχχχ που ειναι αυτοι οι ανδρες" (βλεποντας αισθηματικο εργο), "αχχχχ,ειμαι ηλιθια" (μετα που το καταλαβαινει), "αχχχ τον εχασα μεσα απο τα χερια μου"

FRIEND'S TIP:Γαμησετα κοπελια...τωρα περιμενε να χωρησει.ε μα και συ στο φτυσιμο τον ειχες τοσο καιρο, σειρα σου να κανεις το γραμματοσημο.

9 σχόλια:

  1. Αυτο το τελευταιο "που ειναι αυτοι οι αντρες?" με ειχε αναστατωσει πολυ οταν το ειχα πρωτοακουσει...
    Ακομα με αναστατωνει... Αλλες μλκιες θα ακουσουμε ρε κοπελια? Δλδ ελεος... Επειδη εσυ γουσταρεις τα "κακα" παιδια, κοινως καραγκιοζοπαιχτες κτλ, εμεις δεν υπαρχουμε? Και γκρινιαζετε? Και συνεχιζετε λεγοντας οτι οι αντρες δεν υπαρχουν πια, τους πατησε το τραινο, εγιναν gay και αλλες βλακειες για να δικαιλογισεται την ηλιθιοτητα σας... Μπραβο, το πετυχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τονι με καθυστερηση ενος χρονου και μερικων ημερων σου απανταω κατι που ηξερες ηδη:

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. endiaferwn to arthro sou. mia simiwsh mono. giati xrisimopoieis gia antra th leksh gomenaki? h phdhsimos...?
    alitheia dhladh....giati?
    66.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαιρομαι που καποιος ενοχληθηκε απο αυτο.

    η αληθεια ειναι οτι με αυτον τον τροπο σατυριζω (προφανως πολυ έμμεσα) αυτην την λεξη.

    Το πηδησιμος ειναι μια λεξη που χρησιμοποιουσαμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ κεινη την περιοδο με την συγκατοικο μου σχολιαζοντας κυριως τηλεοραση.

    Δεν ειμαι πολυ υπερηφανη ουτε για αυτο το κειμενο ουτε για το λεξιλογιο που ειχα επιλεξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Euxaristh ekpliksh! to pa gia na trollarw alla me apostomoses. mpravo. alitheia.

    katalavainw. kai xairomai mazi sou. einai asteio omws oti mia leksh kanei tosh diafora sthn ousia. mn anarwtiese loipon pou phgan oi antres(apo allo arthro). apla psaxnoun gunaikes.(dn thelw na se prosvalw. genika milw).

    isws an stamatousame na katanalwnoume anthropous kai zousame/xwreuame/milagame/kaname erwta me annthropous na eimastan oloi antres kai gunaikes.

    antwnhs66.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ισως και να αλλοιωνει το αποτελεσμα αυτη η γαμημενη λεξη. Η αληθεια ειναι οτι αν εγραφα σημερα αυτο το κειμενο θα ηταν τελειως διαφορετικο.

    Χεχε αγαπητε μου δεν αναρωτιεμαι που ειναι οι ανδρες αλλα ΓΙΑΤΙ δεν ειναι διπλα μου.

    πολυ μου αρεσε η τελευταια προταση σου.Νομιζω θα στην κλεψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ma kai gw klemenh thn exw. apla thn prosarmosa sto shmera.
    Den to alliwnei.ena kurios eixe pei oti oi ellhnes den einai oute apaisiodoksoi oute aisiodokoi apla realhstes kai ara arsenikoi. Ara h erminia exei aliwthei..an diafwneis eimai anoiktos pros shzhthsh.
    p.s. sugnwmh gia ta greeklish. einai ligo monodromos gia mena omws.

    antonis66.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντωνη και γω με γκρικλις το πηγαινα αλλα εφτασα σε ενα σημειο που εγραφα ανορφογραφα και το επιθετο μου οποτε ειπα να το γυρισω στα ελληνικα μπας και το ξαναθυμιθω.

    Η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα πολυ με το θεμα της αλλοίωσης οποτε δεν μπορω ουτε να διαφωνησω ουτε να συμφωνησω. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H alithia einai oti h ekfrastikothta mou einai gia ton peonta. opote kala kaneis
    antonis66.

    ΑπάντησηΔιαγραφή