Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

wake me up when september ends.






Προτου ξεκινησει αλλο ενα σοβαρο κειμενο γεματο βαρυγδουπες αποψεις και μελετημενα επιχειρηματα,μια επισημανση. Σας εχω βαλει εδω πανω το βιντεακι για να μπουμε ολοι μαζι στο κλιμα.Πατηστε το play, βαλτε την ενταση καπως χαμηλα (ωστε να μην καταληξετε με τα χαρτομαντηλα , η πανω στο κρεβατι να κουνιεστε ρυθμικα προφερoντας τους στιχους) και παμε στην επομενη παραγραφο.




Διαβαζεις τον παραπανω τιτλο και δεν σου ερχεται αμεσως στο μυαλο η λεξη πρωτοτυπος. Σορυ φιλε τα ποτα , τα ξενυχτια και η Patty με εχουν στερεψει.Υποθετοντας οτι με συγχωρεσες προχωραω στην εξης σημαντικη ερωτηση:

Που νομιζεις οτι απευθυνεται ο παραπανω ευφυεστατος τιτλος-στιχος;Γιατι να θελω δηλαδη να τελειωσει ο Σεπτεμβρη;
α) στην γριπη του Δυτικου Νειλου
β)στα πρωτοβροχια
γ)στη εξεταστικη
δ)στις φθινοπωρινες μυξουλες-βιχαλακια

Αν φιλτατε αναγνωστη εχεις τον νου σου στο βιντεακι που παιζει λιγο πιο πανω, δεν θα προσεξες οτι η απαντηση ειναι ολιγον τι πιο σκουρα.ΚΑι δεν ειναι μονο η απαντηση γαμα (γ) ειναι και η κατασταση γαμαΤΑ.Ναι αγαπητε. Υπομενω τις μυξες , το οτι βηχω σαν το πουστη,την συννεφια, την βροχουλα ενω φοραω καλοκαιρινα και τους κωνωπες-χαρους και δεν μπορω να αντεξω τα 6 γαμωμαθηματα που χρωσταω.
30+1 στους 35 φοιτητες που ρωτησα (μιλαμε για πολυ επισημη ερευνα) απαντησαν οτι ναι εχουν τραβηξει ενα τεραστιο μαυρο Χ στο ημερολογιο τους πανω ακριβως στον μηνα σεπτεμβρη και αυτο γιατι υπαρχει αυτη η Γαμωεξεταστικη.

Γιατι ομως;


Γιατι σε κοβει ρε γαμωτο απο τις καλοκαιρινες σου διακοπες. Θες και αλλο; Εκει που τσαλαβουτας στα πρασινογαλανα νερα του νησιου , πνιγεσαι στις σελιδες του 300σελιδους συγγραματος που πρεπει να μαθεις απεξω.Ενω το μονο σου μελημα ειναι πως θα μιλησεις στο γκομενακι απεναντι , ξαφνικα πρεπει να σκεφτεις πως θα ξεκινησεις την εργασια σου. Ασε που εκει που μετρας τα κερασμενα σου σφηνακια αναγκαζεσαι να μετρας και ποσες σελιδες σου μενουν ακομα. (139 και τελειωσαμε).Και ετσι ξαφνικα βρισκεσαι πανω απο ενα σκατουλοκαφετι βιβλιο και γραμματα που κανουν τις ψειρες να μοιαζουν με ελεφαντες και αναπολεις τα μαθητικα σου χρονια που οι διακοπες του καλοκαιριου ηταν 3 μηνες στα σιγουρα.


Γιατι δεν σου αρεσουν αυτα που χρωστας Προφανως για να χρωστας μαθηματα τον Σεπτεμβρη σημαινει ειτε οτι κοπηκες η οτι δεν ειχες παει καν να τα δωσεις στις δυο προηγουμενες εξεταστικες.Και με ποση ορεξη διαβαζεις ενα μαθημα που εχεις κοπηκε με 0,9;Εδω ρε φιλε δεν γουσταρες να δωσεις την " Μηχατρονική " η "Γραμμικη Αλγεβρα 3" την ωρα που επρεπε μαζι με ολους τους υπολοιπους , γιατι να θες τωρα?Ασε που οσο πιο πολλα ειναι αυτα που χρωστας τοσο πιο αποτυχιμενος αισθανεσαι.
Τουλαχιστον παντα ξερεις οτι καποιος καπου εκει εξω χρωσταει περισσοτερα απο σενα. (FucKt).


Γιατι δεν σου αρεσει το προγραμμα της εξεταστικης. Το ξερεις. Βασικα το ξερες πριν καν βγει το προγραμμα.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. Το προγραμμα σου ειναι τοσο αθλιο που αρχιζεις και πιστευεις οτι το συνεταξε πανεπιστημιακη ομαδα μπαμπουινων και οχι καθηγητων.(Τα παρακατω παραδειγματα ΔΕΝ ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας μου , αλλα στην σφαιρα βλακειας καποιων ηλιθιων πανεπιστημιακων.)Αλλος χρωσταει 2 και γραφει στις 2 και στις 27 Σεπτεμβρη.Και ενταξει αν εχεις περασει στην πολη σου. Αν ομως εισαι απο κρητη και εχεις περασει Κομοτηνη αναγκαστικα θα πρεπει να περασεις ολο το Σεπτεμβρη στην Κομοτηνη.Αλλος παλι χρωσταει αρκετα και δινει 1,7-8-9,17 Σεπτεμβρη ετσι για να ιδρωσει λιγο παραπανω.Αλλα το πιο εξοργιστικο απο ολα ειναι να δινεις 2 ,3,8 του Σεπτεμβρη και στις 8 να δινεις τρια μαθηματα και αυτα την ιδια ωρα.Αντε και του χρονου.

γιατι αποσυντονιζεσαι ρε φιλε!. Αλλος φιλος σου φευγει 25 Αυγουστου , αλλος 10 Σεπτεμβρη , αλλος Οκτωβρη.Γιατι εκει που πινει ολη η παρεα μαζι σφηνακια 4 μερες μετα κανεις βολτες μονος σου σε μια αδεια πολη.Δεν μπορειται να συνεννοηθειται και να φυγετε ολοι μαζι.Ασε που δεν ξερεις ποια να δωσεις και ποτε θα φυγεις.Δεν ξερεις και που να βρεις σημειωσεις γιατι αλλος εχει επιστρεψει και αλλος θα λιαζεται μεχρι τον Οκτωβρη.Δεν ξερεις τι ρουχα να παρεις. Καλοκαιρινα ή χεμωνικα;Γενικοτερα ρε παιδι μου ενα μπαχαλο.

Γιατι ξερεις οτι δεν θα τα περασεις και τζαμπα γυρισες στα βιβλια νωριτερα
Ρε παιδι μου το ξερεις και εσυ, και οι γονεις σου , και ο καθηγητης και οι κατσαριδες που σου κρατανε παρεα στο φοιτητικο σου σπιτι. Δεν προκειται να διαβασεις. Το μυαλο σου αποτελειται πλεον 40% απο mohito , 10% απο καλοκαιρινες διακοπες , 20% απο το καλοκαιρινο αμορε , Ασε που 10% εχει εξατμηστει απο την ζεστη. Ε τι διαβασμα να κανεις με 20% μυαλο;Ασε που αυτα που διαβαζεις Δεν σου αρεσουν Και το χεις αποδειξει ηδη μια φορα.Οποτε ξερεις απο τωρα οτι αν γυρισεις στην φοιτητουπολη σου θα αρχισεις παλι τις βραδυνες περιπλανησες και τα φραπεδακια με λοιπους αξιους συμφοιτητες και θα καταληξεις να δινεις μαθημα με 3 ταματα και 7 σκονακια και με ενα ασσο στο αποτελεσμα.Συγχαρητηρια.

Ας το παρουν αποφαση μερικοι μερικοι οτι ΔΕΝ μπορουμε να διαβασουμε ενω εξω τα τζιτζικια εεμμ κανουν τζιτζιτζι, μετα απο 100αδες σφηνακια , 70 μερες ξεγνοιασιας , 3 νησια του Αιγαιου και 7 γκομενους.Ας το παρουμε και εμεις αποφαση και ας αρχισουμε να διαβασουμε την ωρα που πρεπει.Οχι τιποτα αλλο ρε γαμωτο αλλα το Σεπτεμβρη ειναι τα γενεθλια μου.Και δινω σοβαρο μαθημα.Αχχχ αυτη η σχολη τα καλυτερα μου χρονια μου τρωει.


Ναι το ξερω οτι μου αρεσει να μου τρωει η σχολη τα καλυτερα μου χρονια.

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στα παιδια που χρωστανε 10+.
Επισης αυτο το κειμενο δεν μου αρεσει καθολου.Λες να φταει το θεμα του ή το οτι παραλληλα φτιαχνω βαλιτσες?


Και ετσι για το τελος σας βαζω ενα κλαψε ψιλογαβγαβ τραγουδακι (εδω κολλαει ενα μεγαλο συγνωμη απο την ελληνικη γλωσσα για την ψυχρη εκτελεση) για να εχετε να τραγουδατε τις δυσκολες μερες που θα ρθουν/ηρθαν.





αντε και καλα μας διαβασματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου