Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Επιστημονικές εξηγήσεις αλλόκοτων συμπεριφορών.



Η φυλη Χ.

Υπάρχει που λες αγαπητέ φίλε αναγνώστη μια μυθικη φιλη ανθρωπων -ας την ονομασουμε Χ- οπου εχει εναν διακοπτη μικρο που κανει μεγαλα πράγματα.
Ναι αγαπητε αναγνωστη εναν διακοπτη σαν το πεος σου φαντασου o οποιος ελεγχει τα οποια συναισθηματα τους . Οχι αγαπητέ δεν ειναι ακριβως οπως o αποπανω διακοπτης ο οποιος μοιαζει με τους διακοπτες που ανοιγοκλεινουνε τα φωτα στο σπιτι της γιαγιας μου παρολαυτα εχει την λειτουργεια του διακοπτη της φωτογραφιας.
Και ναι προκειται για νεο ρεκορ αφου χρησιμοποιησα 5 φορες την λεξη διακοπτης μεσα σε μια παραγραφο.6 φορες.

Πως μπορεις να αναγνωρισεις καποιον απο την φυλή Χ;

Εδω κρυβεται το προβλημα φιλε μου.Δεν μπορεις να τους ξεχωρησεις γιατι δεν εχουν κατι διαφορετικο πανω τους.
Π.χ τους ανηλικους τους ξεχωριζεις πλεον -κυριως- απο τον αριθμο των piercings , τις τραγουδιστριες απο το μεγεθος της σιλικονης κλπ αλλα η φυλη Χ δεν εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο οπως τρια ματια ,νεον στα γεννητικά αναπαραγωγης ή εστω ενα διακριτικο πρασινο χρωματακι. Η ονομασια Χι βεβαιως δεν ειναι τυχαια , αλλα υπονοει οτι οπου Χ μπορεις να βαλεις ενα οποιοδηποτε γνωστο σου προσωπο το οποιο καταλαβαινεις λιγο αργα βεβαια οτι ανηκει στην συγκεκριμενη φυλη.

Τρομερα αλλαγμενη ερωτηση: Πως καταλαβαινεις καποιον απο την φυλη Χ;

Δυστυχως φιλτατε/φιλτατη θα το καταλαβεις οταν αυτος ο διακοπτης γυρισε στο off..Το ξερω οτι μπερδευτηκες γιατι εσυ δεν εχεις τετοια πραγματα οποτε δεν κατανοεις και την χρηση τους.Να θα αναφερω ενα απλο παραδειγμα απο το κεφαλαιο "Φιλία" γιατι ειμαι ενας ηρωας που προσπαθω να σωσω τον κοσμο με την σουπερ σοφια μου.
το παραδειγμα: Μεγαλε μολις εχεις γεννηθει και δεν εχεις και πολυ ορεξη γιατι ρε δεν γουσταρεις τουτο τον καργιολη τον κοσμο αλλα κεινον που ησουνα, της μοναξιας στην κοιλια της μανας σου. Ομως ειναι ενα μωρακι στην διπλανή θερμοκοιτιδα σου κλεινει το ματι και σου κανει κατι " ΟΥΑΟΥΑΑΑ" και σε ριχνει.Απο τοτε και για τα επομενα 19-20 χρονια μοιραζεστε τα παντα εκτος απο την τελευταία μπουκια σουβλακι/τελευταιο κομματι lacta γιατι νταξει εχει και η φιλια τα ορια της. Και μια ωραια μερα φιλε αναγνωστη σταματαει να σου μιλαει χωρις εξηγησεις και μενεις εσυ μαλακας να γλυφεις το παγωτο σου τις οποιες πληγες σου διερωτόμενος/η
α) τι εγινε.;
β) τι γομα εχει και σε εσβησε ετσι απλα απο τα τελευταια 20 χρονια της ζωης του/της;
γ) με ποιον θα πας σινεμα το βραδυ .;

Αυτος ο φιλος αγαπητε μου ανηκει στην φυλη Χ και ετσι του ηταν πολυ ευκολο γιατι το μονο που χρειαστηκε να κανει για να σε ξεχασει και να προχωρησει ηταν να γυρισει το διακοπτακι του στο Off.Καταλαβες τωρα;

Γιατι ειναι επικίνδυνοι αυτοι οι Χ-πως-τους-ειπες;

Τι δεν καταλαβες πουλι μου; Πιο πανω σου ειπα οτι ενας "φιλος" απο την φυλή Χ σου ανοιξε τον θωρακα , σου βγαλε την καρδια, γαμησε οτι τρυπα ειχε , την εχυσε και την πεταξε στα σκουπιδια χωρις Έλεος.Δηλαδη εσυ τι δεν καταλαβες; Και μην ξεχνας αγαπητε αυτοι οι ανθρωποι δεν γαμανε μονο μεταφορικα γαμανε και κυριολεκτικα.Αυτο σημαινει οτι μπορει να γνωρισεις τετοιους ανθρωπους οχι μονο στο φιλικο σου περιβαλλον αλλα και ως γκομενο/γκομενα. Τρομαξες τωρα;




Στα διαλα δηλαδη αν υπηρχε πραγματι αυτη η γαμωφυλη θα ειχες μια γαμημενη δικαιολογια , αλλα τωρα τι εχεις να πεις;
Μαλλον οτι δεν ειχες καθολου αισθηματα πραγμα χειροτερο απο τα να τα ειχες και να τα εβαζες στο ψυγειο.
Στο διαλα λοιπον και συ , αλλα και ΕΣΥ ακομα παραπερα.





P.S στον τιτλο θα γουσταρα να βαλω ενα part1 αλλα δεν ξερω αν σοφια μου μπορεσει να εξηγησει και αλλη μαλακισμένη συμπεριφορα των ανθρωπινων οντων.

P.S2 εννοειται οτι αυτο το κείμενο δεν απευθυνεται εμμεσα σε καμμια και σε κανεναν.

P.S3 Ελεος αγαπητε μου , έλεος θες και τριτη υποσημειωση; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ

5 σχόλια:

  1. φοβερο!!
    εχεις ταλεντο οπως ειπα και στο tublr :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! :)

    (στα γραφω και εδω γιατι δεν εχω εξοικειωθεί ακομα με το tumblr :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ουτε και εγω ειναι λιγο μπερδεμα.
    Τιποτα! Συνεχισε να γραφεις γιατι τα διαβασα ολα χτες xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποποοοο!
    σε ευχαριστω μου φτιαξες την μερααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχεις μηπως μσν η facebook γιατι μου ειναι δυσκολο να επικοινωνω απο blog :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή