Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αγανακτηση-Στυλ σημειωσατε Χ






" Κυριες μου, φανταζομαι θα λαβατε και εσεις προσκληση στο facebook για την πιο hot εκδήλωση των τελευταίων μηνων, την επανασταση στις πλατειες της πολης σας.

Οσες απο εσας δεν πηγατε, λαθος σας, καθως ειχε πολυ κοσμο, πραγμα που ευνοεί τις γνωριμιες (οπως και η Αφροδιτη στον Ταύρο) . Να ξερετε οτι πηγαινοντας για δυο μονο ωριτσες σε αυτην την εκδηλωση

α) επαναστατείτε εναντια σε αυτα τα μετρα που δεν εχετε καταλαβει ποιος μας τα επιβαλει ,αποδεικνυοντας και στον πρωην σας οτι δεν ειστε ζωο οπως σας αποκαλουσε.
β) γνωρίζετε επαναστατημενα αγορια. Ετσι ξαφνικα ο επαναστατικος συνδιασμος μουσι-μακρυμαλλι-αγριο υφος σας ξυπνησε μια ορεξη για μαχη που μπορει καλλιστα να γινει στα λεοπαρδαλε σεντονια σας.
γ) ισως το πανέμορφο καλοβαμμενο πρόσωπο σας γινει κυριαρχο στις σελιδες του ιντερνετ, με τοσες φωτογραφικες μηχανες δεν μπορει, καποιος θα τις ανάρτησε καπου.

Οσες πηγατε, μας αφησατε μικρα μυστικά ομορφιας, στυλ και αγανακτησης, τα οποια μπορουν να ακολουθησουν οι φιλες που αποφασισαν να συμμετασχουν καποια απο τις επομενες μερες (μην ξεχνας , κυριακη απογευμα ειναι κλειστα τα μαγαζια, οποτε μπορεις ανετα να αφοσιωθεις στα επαναστατικα σου αγορια σχεδια.)

"Μην φορεσεις τακουνια γιατι τετοιου τυπου εκδηλωσεις εχουν ορθοστασια. Αν δεν θες λοιπον ολο το βραδυ τα ποδια σου να κανουν παρεα με τα παγακια-καρδουλες σου, προτιμησε μπαλαρινες ή αθλητικα.Τα all star ειναι must." Ελενη 23 χρονων, φοιτητρια.

"Παρε μαζι σου, ενα σαλι, ή μια ζακετα.Ισως δεις καποιον ενδιαφεροντα, ή ισως τελικα σου αρεσει πολυ το happening και σε παρει το πρωι." Μαριαν, 27, γραμματεας.

"Μην βαφτεις παρα πολυ γιατι μπορει να ιδρωσεις και να ξεβαψεις. Παρολαυτα ενα ελαφρυ μακιγιαζ ειναι απαραιτητο γιατι ποτε δεν ξερεις αν σε τραβαει καμια καμερα" Νινα, 27 αισθητικος

"Εχει στην τσαντα σου νερο.Σημερα κοντεψαμε να πεθανουμε απο την ζεστη και η ουρα στα περιπτερα ηταν απιστευτη" Χρυσα 17,μαθητρια

"Αν καπνιζεις προτίμησε τα στριφτα που σου δινουν ενα κατιτις που ταιριαζει σε τετοια events.Ασε που η ατακα "Μηπως εχεις ενα φιλτρακι" μπορει να σου ανοιξει,ε,πορτες"
Κατερινα 28 ανεργη

"Aνεβασε την φωτογραδια σου στο facebook , στο event ωστε να δειξεις οτι ησουν και συ εκει, και να σε βρει καποιος που πιθανοτατα σε σταμπαρε" Στελλα , 32, κολλημενη με το fb

"Αν εχεις σκυλο και ειδικα αν ανηκει και στην κατηγορια "Αχου-το-μωρε-τι-σαι-συ-φερτο στην πορεια.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην κλεψεις τις εντυπωσεις ειδικα αν εχεις συνδιασει σωστα τα χρωματα του με τα ρουχα σου." Μαρουλι,20 παρα,διασημη Blogger

"κρατα κατσαρολες, χαρτονια με συνθηματα, ή ξυπνητηρια και ανεβα στα ματια των συναγωνιζομενων" Τεο,23, γυμναστης

"Ασε το αγορι σου σπιτι.Δεν φανταζεσαι τι υπαρχει εκει εξω" Ευη 25, ανεργη


" Αν γενικα δεν την παλευεις και πολυ στεγνος, καλο θα ηταν να κρατας απο το σπιτι σου κατιτις αλκοουλουχο γιατι γυρω απο τον χωρο εχουν στηθει καντινες που το μονο που θελουν ειναι να σου παρουν οτι σου αφησε ο Γιωργακης και οι επιλογες του στην τσεπη και μαλιστα κρατώντας σε και νηφαλιο." Μαρουλι, 20 παρα, διασημη αλκοολατρης

" Μην πας ντυμμενος σαν ζητιανα.Οι εικονες αυτες προβαλλονται και στο εξωτερικο."
Βικτόρια, 42 ειπε, εισοδηματιας,

"Κανε φασαρια ρε, να δουνε οι ισπανομαλακες που λενε οτι κοιμαστε"
γυρω στα 30 τον κανω,ασχετος που πεταχτηκε ενω μαζευα μαρτυριες


Λοιπον κοριτσια ας μην ειμαστε και εμεις αγανακτισμενες μονο στο facebook, ας βγουμε εξω να το φωναξουμε με στυλ!Και που ξερεις η επανασταση μπορει να σε φερει ποιο κοντα με εκεινο το αγορι με το τοοοσο αγριο βλεμμα που σταμπαρες προχθες ενω περνουσες με το αυτοκινητο απο τον χωρο της συγκεντρωσης. "


Υστερόγραφο: Οφειλω να σημειωσω καπου εδω απο που εκλεψα τα παραπανω τις πηγες της εμνευσεις μου. Ο φαρος λοιπον που οδηγησε την φρεγατα μου σε αλλο ενα αριστουργημα ειναι το παλιο αλλα παντα επικαιρο αρθρο του womenonly.gr. ενω την αναγκη να βοηθησω τις συναγωνιστριες να μενουν παντα στυλατες ακομα και οταν η χωρα παει για βρουβες (που λεμε στα ορεινα βουνα τσι κρητης) μου ξυπνησε ΑΥΤΟ το αρθρο.


ΥΓ1: Και ομως διαβαζω cosmopolitan γιατι Εισαι γυναικα;Τοσο το καλυτερο.

Υ.Γ2: Τι περιμενατε ρε να σας πω την γνωμαρα μου για τους αγανακτισμενους; Σας εχω δωσει εγω τετοια δικαιωματα ωστε να νομιζετε οτι τουτο δω το Blog ειναι σοβαρο; Προτιμω να μου πειτε εσεις την δικη σας.

8 σχόλια:

  1. Αχχχχχχχχχχχ ρεεεεεεεεεεεεε ΞΕΡΝΑΩ ΤΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ με αυτό του γούμεν όνλι άρθρο. Δεν φαντάζεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι τοσο τελειο! απο τοτε που το ανακαλυψα δεν εχω σταματαει να γελαω και να το δειχνω σε εχμ φιλους γνωστους αγωνιστες (u know) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαρουλι που βαριεται να κανει log in (ξανα)28 Μαΐου 2011 στις 9:19 μ.μ.

    εγω σας αγαπαω περισσοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή